Våre tjenester

Tjenestene vi leverer kan hovedsakelig deles opp i tre kategorier:Storformat

Storformat er betegnelsen på trykksaker og produkter vi leverer i størrelser over A3. Det vil si alt fra bannere, plakater, skilt, messestands og dekor på butikkfasader, til et litt mere kunstnerisk uttrykk som utsmykning av enkle vegger til hele lokaler.

Utfresning

Vi har et av markedets beste fresebord til utskjæring av alt du måtte ønske. Vi kan konturskjære klistremerker eller frese ut tykkere akryl, finér eller aluminiumsplater.

Materialer

– Materialer – Vi har mange forskjellig materialer inne på lager til en hver tid, hvis man ønsker spesielle materialer, er leveringstiden kort.

Kvalitet

Storformat er et av satsingsområdene til Xpressprint. Vi strever hele tiden etter å ha det beste utstyret, og levere topp kvalitet, og totalt tilpassede løsninger.


Digitalprint

Digitalprint er betegnelsen på trykksaker og produkter vi leverer i størrelser under (SR)A3. Visittkort, brosjyrer, konvolutter, flyere og plakater er noen av hovedproduktene i denne kategorien, med uendelig muligheter av papirtyper, brettemetoder og format.

Miljø

Vi tenker på miljø, og bruker leverandører som gjør det samme.

Produkter

Vi kan produsere det meste du kan tenke deg. Alt fra brosjyrer til klistremerker.

Rask levering

Med hurtige maskiner og effektivt personell kan trykksaken din leveres på kort tid.


Grafisk Design

Grafisk Design er betegnelsen på utforming digitalt av bilder, brosjyrer, visittkort og alt annet vi printer og produserer. Vi leverer dine trykksaker og storformat-produkter – helt fra idé til ferdig produkt. Komplett profilering til din bedrift, med alt på et sted.

Design

Logo, plakater, brosjyrer, rollups, visittkort, prospekter, bilder, illustrasjoner, skilter, annonser, etc…

Skreddersydd

Vi designer og produserer mange spesial-produkter, som møbler, produkt-display, ja egentlig alt som kan brettes sammen fra plater.

Kreativt

Grafisk design handler mye om kreativitet. Har du en ide du har lyst til å lage? Vi kan realisere ideen din.

Offset trykk

Xpressprint er eid av Kai Hansen Trykkeri – et av Norges største trykkerier, som primært jobber med offset-produksjon. Dette er en produksjonsmetode som kan lønne seg for høyere opplag, da kostnadene per ark er betraktelig lavere, men oppstarten krever mer. Gjennom Kai Hansen kan vi tilby flere produksjonsløsninger der dette er lønnsomt.

Trenger du et spesielt produkt eller løsning? Ta kontakt, så finner vi ut av det!

Skriv melding