Xpressprint er en av Sørlandets største leverandører innenfor grafisk bransje.

– Storformat, skilt & dekor, digitalprint, grafisk design og digitale medier.

I korte trekk

Xpressprint er en av sørlandets største leverandører innenfor grafisk bransje. Vi leverer alt av displayløsninger, folie, skilt, trykksaker, dekor, plakater, bannere og mer. Vi har gode kunderelasjoner innenfor bransjer som; reklamebyråer, et bredt utvalg kunstnere og fotografer, kunst- og kultursektor, lokal industri og håndverksbedrifter, finans, samt kommunale og statlige virksomheter.

Xpressprint og Kai Hansen holder til under samme tak og inngår i konsernet Elto Finans med base i Stavanger. Vi har avdelinger både i Kristiansand, Stavanger og Haugalandet. Konsernet omsetter for 160 mill. fordelt på mer enn 80 ansatte. I Kristiansand teller vi nå 10 kreative hoder som står for mer enn 30 mill. av omsetningen. Vi har nettopp flyttet inn i nye moderne og delikate lokaler i Byhaven, et kort steinkast fra Markensgate.

Miljøfokus

Xpressprint tilstreber hele tiden å minimere vår miljøbelastning. Vi mener at små og store tiltak for miljøet hjelper. Alle ansatte er med på å gi sitt bidrag til å opprettholde miljøtiltakene for det indre- og ytre miljøet. Xpressprint AS er en sertifisert miljøfyrtårnbedrift.