Holistisk SEO tilnærming – Langsiktig markedsføring

Vi i Xpressprint prøver å bekjempe ideen om at SEO ( søkeoptimalisering ) bare er et triks. SEO er så mye mer. Gjennom årene har sosiale medier blitt viktigere som en metode for å oppdage nytt innhold og produkter. Google endrer sin algoritme bokstavelig talt hundrevis av ganger i året. Det tilpasser seg endring av sosiale medier, og dermed blir SEO mer komplisert.

Permanent rangering i Google krever en omfattende SEO-strategi fokusert på alle aspekter av nettstedet ditt. Tekniske ting, brukeropplevelsen, innholdet på nettstedet ditt og til og med sikkerheten til nettstedet ditt, må alle være i orden. For å holde rangeringen bra i Google, bør du utvikle – det vi kaller – en helhetlig SEO-tilnærming.

 

Bare gjør en fantastisk nettside!

Selv om Google har endret sin algoritme mange ganger i løpet av disse årene, har det meste av vårt råd vært det samme. Dette rådet er enkelt: du må sørge for at nettstedet ditt er virkelig, virkelig kjempebra! Ikke bruk noen «triks». Mens de kanskje får deg til å rangere raskt, fungerer de vanligvis ikke i det lange løp, og de kan til og med komme tilbake.

Googles oppgave er å bygge den perfekte søkemotoren som hjelper folk å finne det de leter etter. Å gjøre ditt slik at nettstedet og markedsføringsstrategien din passer målene er alltid veien å gå.

 

Hvorfor en helhetlig SEO tilnærming?

En holistisk tilnærming til SEO betyr dermed at du fokuserer på alt:

  • God teknisk SEO.
  • En flott brukeropplevelse.
  • Responsiv design og raske servere for hastighet.
  • Skrive kvalitets innhold.
  • Optimaliserte kvalitetsfoto.
  • Bruk av sosiale medier som en del av siden.
  • Holde nettstedet ditt sikkert og oppdatert.

Å ha en fantastisk nettside med høy kvalitet, en god brukeropplevelse og oppdatert sikkerhet, vil ikke umiddelbart forbedre rangeringen din. I det lange løp vil det definitivt ha en positiv effekt på SEO!

Attraktivte nettsider har lavere tilbakeslagsrate og har mye høyere sjanse til å motta sosial media oppmerksomhet. Dette er akkurat de to tingene du trenger for å sikre at nettstedet ditt vil holde rangeringen godt i det lange løp. Hvis ingen noen gang snakker om nettstedet ditt på sosiale medier, hvordan kan Google fortsette å tro at det er et godt nettsted?

Fantastiske nettsteder vil også resultere i høyere konverteringer. Hvis publikum liker og forstår nettstedet ditt, er sjansen for at de kjøper produktene eller returnerer til nettstedet ditt selvfølgelig mye høyere.

 

Samarbeid med det beste av det beste!

Så vi prøver å fokusere på alle disse aspektene når vi utvikler våre produkter og gir råd til våre kunder. Dette betyr at vi må være dyktige på flere feltene.

Derfor henter vi kompetanse og samarbeidet med bransjekolleger fra hele verden. Å holde tritt med alle de nye utviklingene og å lære av det beste innen webteknologi, design, blogging, innholds SEO, brukeropplevelse, konverteringsforskning og sikkerhet.

 

Andre innlegg