Om Xpressprint

Xpressprint er en totalleverandør av grafiske tjenester.
– Storformat, digitalprint og grafisk design.


Historien i korte trekk

Xpressprint så dagens lys på en sommerdag i 2004, adressen var Holbergsgate 54 i kvadraturen. Siden den gang har ansatte sammen med maskiner og kompetansenivå økt i en massiv fart, et nøkkel element til dette, er at maskinparken har blitt oppdatert med små mellomrom og pauser.
Man kan godt si at de beste maskiner gir det beste og kuleste produktet, men dette er i realiteten et lite stykke unna sannheten. Maskiner klarer ikke mye på egenhånd, mens maskinoperatørene sammen med de kreative hodene, binder sammen en jungel av muligheter og kan eksempelvis gjøre enkle eller gamle ting til kule nye innovative produkter for et helt nytt utrykk og liv!

Menneskene i bedriften har gjennom tiåret ikke tenkt så mye på hva som ikke er mulig, men heller tenkt på hvordan man kan løse det, som vi ofte sier på Xpressprint; Ok, Ingen Problem! Vi har utstyret og vi har menneskene.

Xpressprint fikk sitt nye utrykk, da logoen ble re-designet i 2008, sammen med flytting til større lokaler, med enda bedre beliggenhet på krysset av Festningens gate og Henrik Wergelands gate. Deler av maskinparken ble byttet ut i nyere utstyr, og blant annet kom xpressprints første Flatbed inn døren.

Med merker som Konica Minolta, Canon, Zund og C.P. Bourg, kan vi skryte på oss at Xpressprint har en av de råeste maskinparkene i bransjen på sørlandet.

Vi kan også skryte på oss at vi har noen solide eiere i ryggen som heter Kai Hansen Trykkeri, som er et av landets største trykkerier, med over 60 ansatte og en årlig omsetning på over 100 millioner kroner.

Kai Hansen Logo

Vi leverer stadig flere og bedre produkter. Lurer du på hva vi kan tilby?

Våre tjenester